Gratis fragt over 300 DKK

1-3 dages levering

Cirkulær forsendelsesemballage tilgængelig

Din kurv

Din kurv er tom

Sammen kan vi forlænge levetiden på tøj

Pleasant ønsker at skabe tøj med minimal miljøpåvirkning og maksimal anvendelse.

Det er ikke nok blot at have intentioner om, at tøj skal holde længe. At skabe produkter af god kvalitet og tidsløst design er en selvfølge. Som tøjmærke er det vores ansvar at tilbyde services, der øger sandsynligheden for, at vores tøj holder længe. De services omfavner både de praktiske og emotionelle grunde til, hvorfor vi som forbrugere stopper med at bruge vores tøj.

Print nyt liv i dit gamle tøj

I Pleasant Nørrebro afholder vi print events, hvor vi printer på gæsternes medbragte tøj. Det er en måde at give brugt tøj nyt liv og forlænge tøjets levetid. Det er sådan vi sælger prints på tøj uden at anvende nyt tekstil.

Vores print events er et samarbejde med Ice Screen Printing, som er et lokalt screen printing talent.

Reparer og forny dit brugte tøj

Vi vil gerne genoplive reparationskulturen omkring tøj. Vi afholder repair events i Pleasant Nørrebro, hvor du kan få repareret dit Pleasant tøj gratis. Til en god pris kan du også få fixet andre mærker. Mens du venter sørger vi for kolde drikke, sød musik og social samvær.

Returner dit brugte tøj og få 50%

Pleasant circulation er et retur og gensalgssystem. Formålet er at maksimere anvendelsen af vores produkter og igennem cirkulation reducere behovet for nyproduktion af tøj.

Returner brugt Pleasant tøj og få 50% på dit næste køb. Alt cirkuleret Pleasant tøj sælges vi også til halv pris. Returnerer du tøj, og samtidig køber et brugt produkt, kan du altså score et nyt look til en rigtigt behagelig pris.