Gratis fragt over 300 DKK

1-3 dages levering

Cirkulær forsendelsesemballage tilgængelig

Din kurv

Din kurv er tom

Lad os forklare

Hvorfor vælge Pleasant?

Pleasant er et tøjmærke, der upcycler og laver nyt tøj af brugt tekstil.

Tøj med mindst muligt miljøpåvirkning

Nyt tøj af brugt tekstil

Vi har ikke købt nyt tekstil siden 2021. Vi upcycler og laver nyt tøj af brugt tekstil.

Tøjindustriens største miljøbelastning ligger i materialefremstillingen. Derfor er der store miljøbesparelser ved at undgå nyt tekstil.

Udover landbrugsareal, store mængder vand og kemikalier, er det også i materialefremstillingen, at tøjets største CO2 udledning ligger.

Ny skjorte vs upcycled skjorte

Langsom, men lavtudledende transport

Når vi fragter brugt tekstil fra Danmark til udlandet, og fragter nyt tøj retur, sker det med skib, tog eller lastbil. Det udleder over 70 gange så meget CO2 at fragte med fly fremfor et containerskib*. Derfor er vores mål aldrig at anvende flytransport i vores produktion. På nuværende tidspunkt hænder det kun i absolut nødstilfælde.

Knapper af havplast

Sammen med miljøorganisationen Strandet afvikler vi beach clean ups og laver skjorteknapper af havplast. Værdien i samarbejdet ligger i, at Strandet forpligter sig til at samle 1 kg strand affald for hver skjorte. Hold øje med vores Ocean plastic button drops.

Dead stock tekstil

Vi er ved at tømme vores tekstillager fra tidligere produktioner, og fremstiller t-shirts og sweat shirts af resterne. Vi har ikke købt nyt tekstil siden 2021, og kommer ikke til det igen. Vores deadstock kapitel har dermed snart en ende.

Planen for vores jersey i fremtiden er at afholde print events og trykke på genbrugstøj. Hvilket du kan læse mere om under vores print events.

Tøj med mest mulig glæde

Sammen kan vi forlænge levetiden på tøj

For at modarbejde tøjspild, skal vores produkter anvendes mest muligt. At skabe produkter med god holdbarhed er en selvfølge, og det kræver en yderligere indsats at få tøj til at leve længe.

Vi har i Pleasant nogle koncepter, der forholder sig til både de praktiske og følelsesmæssige grunde til, at vi lader vores tøj gå til spilde.

Tidsløst design og salg

For at tøj kan blive brugt skal det først sælges. Men det er langt fra alt nyt tøj, der bliver solgt. Vi sælger Pleasant tøj uden tidspres. Dermed undgår vi at overproducere kollektioner, og brænde inde med forældede produkter.

Print nyt liv i dit brugte tøj

Pleasant afholder print events, hvor gæster kan få et nyt print på medbragt tøj. Det er en måde at give brugt tøj nyt liv og forlænge levetiden. Det er sådan vi sælger prints uden at kræve nyt tekstil.

Vores print events er et samarbejde med Ice Screen Printing, som er et lokalt screen printing talent.

Reparer og forny dit brugte tøj

Pleasant afholder repair events, hvor du kan du repareret dit tøj. Vi vil gerne minde alle om, at tøj let kan repareres. Kræver en reparation nyt stof medfølger der ekstra lapper indvendigt i vores tøj.

Returner brugt Pleasant tøj og få 50%

Har du Pleasant tøj, som du bruger for lidt, kan du returnere det og spare op til 50% på dit næste look. Derefter gensælger vi dit brugte tøj og giver det en ny chance. Formålet er at cirkulere vores tøj mellem flere ejere så det bliver brugt mest muligt.

FAQ

The RE-ZIP loop

Return and be rewarded

Choose RE-ZIP to save the planet from yet another single-use packaging, and receive a reward as a thank you. When you return the packaging, it will be reused again and again and again...

After receiving your order, simply fold the empty RE-ZIP and return it like this:

 • 1

  Find Drop Point

  Find Drop Point in the RE-ZIP app

 • 2

  Scan

  Scan RE-ZIP QR code at the Drop Point to receive your reward

 • 3

  Return

  Return the empty RE-ZIP for free at the Drop Point