Gratis fragt over 300 DKK

1-3 dages levering

Cirkulær forsendelsesemballage tilgængelig

Lad os forklare

Hvorfor vælge Pleasant?

Vi upcycler, cirkulerer og sælger vores produkter tidsløst.

Tøj med god samvittighed

Vi har taget en sund beslutning om ikke længere at købe nyt tekstil. Det har vi ikke gjort siden 2021. Vi upcycler og laver tøj af genbrugstekstil. Det er en kæmpe miljøbesparelse, der giver os en god samvittighed vi gerne vil dele ud af.


Hvad er upcycling?

Upcycling betyder, at tage et eksisterende tekstilprodukt og lave det om til et nyt af højere værdi. Vi anvender brugte dynebetræk, gardiner og bordduge, der allerede været igennem en eller flere livscyklus. Materialet kræver ingen efterbehandling, og kan laves direkte om til tøj.

Vigtigst af alt ønsker vi med et minimalt behov for nyt tekstil, at meget tekstiljordbrug omstilles til mere hensigtsmæssige afgrøder og vild natur.

Samme pris året rundt - nej tak til udsalg

“Tøj udløber aldrig når man
designer og sælger tidsløst"

Vi mener at tøj skal sælges med respekt for ressourcerne og ansvar mod overforbrug. Vi vil gerne tilbyde en pris alle synes om. En hvor alle kan være med inklusiv os. Som en komfort dykker vores priser aldrig, da vi sælger tidsløst uden udsalg.

Sammen kan vi forlænge levetiden af tøj

Vi vil skabe tøj med minimal miljøpåvirkning og maksimal anvendelse.

Vi stopper med at bruge vores tøj både af praktiske og emotionelle grunde. Vi vil gerne forlænge levetiden på tøj igennem prints og reparationer. Derfor afholder vi ofte print- og reparationsevents.

Stort udvalg af unika produkter

"Upcycling skaber unika produkter"

Vi designer tøj ud fra hvad vi finder af brugte genbrugstekstiler, og materialerne er derfor naturligt begrænset. Det resultere i vidt forskellige produkter og ikke særligt mange af hver.

Hvorfor skal du vælge et Pleasant upcycled produkt fremfor et konventionelt?


Spar 4 gange CO2


Størstedelen af et stykke tøjs CO2 aftrykket ligger i materialefremstillingen. Ved at anvende tekstil, der allerede findes i forvejen rammer vi et CO2 aftryk, der sammenlignet med et konventionelt produkt, er min. 4 gange så lavt. Dette er på trods af, at vores varer skal fragtes både fra Danmark til vores produktionslande og retur.

Spar 2.500 liter vand


Det kræver mellem 2.500-3000 liter vand at fremstille en skjorte af nyt tekstil. Vandforbruget hos en konventionel skjorte svarer dermed til over 2,5 års drikkevand, for en person, der drikker 3 liter vand om dagen. Ved at vælge Pleasant produkter, er du med til at mindske vandforbruget ved nye bomuldsmarker.

Du støtter plastikfrie strande


Vi laver skjorteknapper af havplast sammen med miljøvirksomheden Strandet. Værdien i samarbejde ligger i, at Strandet forpligter sig til at samle 1 kg strand affald for hver skjorte vi sælger. Lige nu er der havplast knapper i ca. 10% af vores skjorter. Målet er 100%.

Du er ikke med til at støtte nye bomuldsproduktioner


Planeten er presset og plads er afgørende for en sund fremtid. Så vigtigst af alt ønsker vi med et minimalt behov for nyt tekstil, at meget tekstiljordbrug omstilles til mere hensigtsmæssige afgrøder og vild natur.

Du støtter indirekte humanitært velgørenhedsarbejde


Vi indkøber alle vores materialer i genbrugsbutikker som Kirkens Korshær, Røde kors, Blå kors osv. Dermed støtter vi også humanitært velgørenhedsarbejde igennem disse organisationer.


* Vi arbejder på udfaselse, men anvender stadig nyt tekstil i sytråd, udvalgte labels og inderfor i enkelte hatte og kasketter.

Make life Pleasant

Vi gør livet behageligt med et sundt forhold til os selv, hinanden og vores planet.
Det føles godt at være levende.

Læs meget snart mere om

FAQ