Gratis fragt over 300 DKK

1-3 dages levering

Cirkulær forsendelsesemballage tilgængelig

Din kurv

Din kurv er tom

A pleasant time with Vild Is

A pleasant time with Vild Is

We are Pleasant, and we are on a mission to produce clothing in the most responsible way according to our beliefs. We have relocated our office to the landscape of Thy, embraced by nature's inspiration and a new work-life balance. After running a conventional clothing business for 15 years, it's time to soar higher and redefine our core business and work-life balance. In our new series "A pleasant time with" we will meet people, seeking inspiration from their professional and personal lives.

In the first episode, we met up with the best ice cream makers from Vild Is for an inspiring encounter.

Hey Vild Is, hvem er i? og hvad beskæftiger i jer med?

Vi er Rasmus og Alexander, sodavandsis pushere fra Thy. Vild Is er vores bud på en lækker sodavandsis levet på økologiske råvarer, på simple og gennemsigtige opskrifter og med en tro på en lidt vildere verden. Vi håndlaver selv vores is og bruger primært egne økologiske bær fra Sønderhå i Thy.

Hvorfor startede i Vild is

Vild Is er et resultat af et ønske, om at arbejde med grøn omstilling med fokus på lokale økologiske råvarer i Thy. Det blev tilfældigvis sodavandsis, fordi vi elsker sodavandsis og fordi vi syntes det er griner. 

Tænker i ofte på natur og klima? Både privat og i jeres arbejdsliv?

Vores private interesser og værdier går bestemt igen i Vild Is. Som sagt havde vi et ønske om at arbejde med og bidrage til den grønne omstilling, grundet de enorme udfordringer vi kollektivt står overfor. Vild Is er derfor vores bud på en bæredygtig måde at arbejde med fødevarer, hvor fokus er på det lokale og økologiske landbrug. 

Tænker du over, som forbruger, hvad du køber og smider ud, og hvor meget?

Ja i den grad. Vi forbruger alt for meget i vores samfund, og i sær i vores del af verdenen! Vi syntes vi skal forbruge mindre, men bedre. Det er også tanken bag Vild Is. Prisen på (dansk) økologi er lidt højere, men så måske spis lidt mindre is, men bedre is (ja, vores is er bare bedre end andre gode sodavandsis!) 

Nu ved vi holder til I Thy, hvilket er forholdsvis chiller. Hvordan ser jeres work/life balance ud?

Vi kom til Thy grundet især surfing, men også det vilde og mangfoldige natur. Vi kommer begge fra København og var/er egentlig glade for storbyen, men opdagede at værdier som ro, adgang til natur og hav, mindre communities, aktiv livsstil (i naturen) begyndte at fylde mere og mere. Thy har en god historik for økologisk landbrug, som vi er tappet ind i, men at vi tilfældigvis laver sodavandsis (og nu også sodavand) i Thy, handler egentlig “bare" om vi syntes her er nice! 

Nu har i fået lidt Pleasant tøj på, men ellers, tænker i over jeres tøj forbrug, og også hvor tøjet kommer fra, og er produceret? 

Vi køber stort set ikke tøj. Det meste af vores tøj er af ældre dato, fået aflagt fra venner og familie, købt i genbrugsbutikken eller hos brands som Pleasant (vi kan ikke lade som om vi ikke kender jer, for det gør vi, og i/Pleasant er vores yndlingsbrand!!)

Hvis i skulle komme med et godt råd, hvad er efter jeres opfattelse så det vigtigste vi som enkeltpersoner kan ændre i hverdagen for at hjælpe klimaet på rette vej? 

Sætte sig ind i, hvor galt det står til og gør noget ved det! Som individ behøver man ikke gøre alt, eller omlægge hele sit liv. Få nogle gode, sunde og grønne vaner og bidrag til klimaproblematikken med det du kan. Hvis vi alle gør en indsats, så skal vi nok gå en lysere (og grønnere) fremtid i møde! <3

The RE-ZIP loop

Returner og bliv belønnet!

Vælg RE-ZIP for at redde planeten fra endnu en engangsemballage og modtag en rabatkode som tak. Når du returnerer din RE-ZIP, vil den blive genbrugt igen og igen...

Efter du har modtaget din ordre, skal du blot folde den tomme RE-ZIP sammen og aflevere den sådan her:

 • 1

  Find Returpunkt

  Find et Returpunkt i RE-ZIP appen

 • 2

  Scan

  Scan RE-ZIP QR-koden ved Returpunktet for at modtage din rabatkode

 • 3

  Returner

  Returner den tomme RE-ZIP ved Returpunktet kvit og frit