Gratis fragt over 300 DKK

1-3 dages levering

Cirkulær forsendelsesemballage tilgængelig

Din kurv

Din kurv er tom

Pleasant circulation

Pleasant circulation er et retur og gensalgssystem. Sammen kan vi forlænge levetiden på tøj, og nyde glæden i et nyt look til færre penge.

Få 50% rabat

Alt cirkuleret Pleasant tøj sælges til halv pris. Det er fornuftigt at lave udsalg på tøj, når det er blevet brugt, og ikke blot fordi en nyere kollektion har skubbet det af hylderne.

Returnerer du brugt Pleasant tøj, får du også en 50% rabatkode. Koden kan anvendes både på nyt og cirkuleret tøj. Ved at returnere brugt tøj og samtidig købe et cirkuleret produkt kan du opnå et nyt look til en virkelig behagelig pris.

Forlæng levetiden på tøj

Pleasant fremstiller tøj uden at anvende nyt tekstil. Samtidig tilbyder vi også en plan for at dit Pleasant tøj ikke glemmes i garderoben, men kan cirkuleres og blive maksimalt brugt. Anvendelse spiller nemlig en vigtig rolle for produktets miljøaftryk.

Gå på opdagelse i Pleasant circulation og klæd dig på med god stil.

 

Sådan gør du

Vask tøjet

Vi tager kun imod nyvasket tøj. Har tøjet permanente pletter får du 25% rabat i stedet for 50%.

Tjek tøjet for defekter

Har tøjet en defekt får du 25% rabat i stedet for 50%.

Send eller aflever tøjet til os

GLS med erhvervsomdeling til Pleasant Nørrebro, Stefansgade 12, 2200 København N, +4531335859, info@pleasant.dk. Husk at vedlægge dit navn, mail og telefonnummer.

Scor rabat til Pleasant

Når varen er modtaget får du en voucher til vores butik og webshop.

Nyeste produkter

Pleasant har eksisteret siden 2012. Vi har i den tid lavet rigtigt meget forskelligt tøj. I Pleasant circulation kan du finde alt fra gamle klassikere fremstillet af nyt bomuld til nye upcycled produkter .

Udvalget i butikken er forskelligt fra det, vi har online. Bor du omkring Nørrebro, foreslår vi dig at kigge forbi.