• Gratis fragt

  I Danmark for ordre over 500 DKK.

 • 1-3 dages levering

  Indenfor Danmark.
  Europa 3-5 dage.

 • Cirkulær forsendelsesemballage

  Tilvælg Re-Zip ved check out +10 DKK.

 • 14 dages fortrydelsesret

  Hvis du ikke er tilfreds, kan du inden 14 dage få alle pengene retur.

Conditions

Pleasant vil først og fremmest takke dig for din support og interesse. Vi håber at vores produkter lever op til din forventning, og at du forstår de handelsbetingelser du goderkender når du handler over vores webshop.

Vi råder dig til at skimte vores kortfattede handelsbetingelser igennem, så du kender til dine rettigheder og muligheder. Det hænder, at der dukker ukorrekte informationer op på vores hjemmeside, der påvirker produkt beskrivelserne, pris, tilbud og lagerbeholdning (dette kan være stave- eller slåfejl osv.). Vi forbeholder os retten til uden varsel at rette enhver fejl, opdatere information og annullere ordre, hvis vores hjemmeside består af sådanne ukorrekte informationer.

Betaling

Vi tager imod betalingskort og paypal. Følgende betalingskort kan anvendes Visa, MasterCard, Maestro, American Express, Shop Pay, Google Pay, Apple Pay and PayPal.

Levering

Levering til pakkeshops i Danmark tager omkring 1-3 dage. Derudover tilbyder vi også levering til resten Europa indenfor 3-5 dage. Vi leverer ikke til resten af verden, da vi arbejder på at begrænse vores brug af flytransport. Dog sælger vi til eksterne forhandlere i helle verden.
Se vores forhandlerliste

Fortrydelsesret

Fortryder du dit køb indenfor 14 dage er du i din fulde ret til at returnere det. Skulle dette ske tilbyder vi enten fuld refundering af beløbet eller ombytte til produkter i samme prisklasse. Varerne skal returneres i samme stand som da du modtog dem. Fragten af de returnerede produkter er dit ansvar. Derimod tilbyder vi at dække fragten hvis du vælger at ombytte dine produkter.

Send og en mail med dine ønsker for ombytning eller refundering, og vedlæg venligst dit ordrenummer i pakken. Brug nedenstående adresse til refundering af produkter.

Pleasant
Att. Return
Stefansgade 12
2200 Copenhagen N
Denmark
31 33 58 59
stephan@pleasant.dkVigtigt: Vi anbefaler, at du anvender GLS med erhvervsomdeling. Vær opmærksom på, at Dao ikke leverer til erhverv, og vi kan derfor ikke garantere at vores retur service kan fuldføres, hvis du har anvendt Dao som fragtbud.

Reklamation

Din ret til at klage over vores produkter gælder i 2 år. Dette dækker bl.a. produktionsfejl.

Ordrebekræftelse

Du vil modtage en ordrebekræftelse og kvittering kort efter din ordre er gået igennem.