Gratis fragt over 300 DKK

1-3 dages levering

Cirkulær forsendelsesemballage tilgængelig

Bali Shirt

Hvad er en Bali shirt?

Bali shirt er en skjorte med stor krave, slids i begge sider og halvlange ærmer. Stilen har hverken referencer til klassisk herre eller dametøj, men omfavner kønsneutral stil. Alle vores Bali shirts er udstyret med repair patch og ekstra knapper.

Inspiration

Bali shirt er opkaldt efter den indonesiske ø Bali. Det er en populær ferieø, hvor surf kultur bestemt har sat sit præg på stemningen. Vores Bali skjorte er mest af alt en kæmpe hyldest til en god ferie. Tid til ro, fordybelse og luksus. Tid til bevægelse, grin og fest. Vores Bali shirt er klar til at tage dig med på ferie.

Materiale

Brugt dynebetræk. Da vi i Pleasant ikke vil købe nyt tekstil, er alle vores Bali shirts upcycled*.

Hvad er upcycling?

Upcycling betyder, at tage et eksisterende tekstilprodukt og lave det om til et nyt af højere værdi. Vores Bali shirts er lavet af brugte dynebetræk, der allerede været igennem en eller flere livscyklus. Materialet kræver ingen efterbehandling, og kan laves direkte om til skjorter. Det udleder min. 4 gange så lidt co2 og sparer store mænger vand og kemikalier.

Men vigtigst af alt kan vi med minimalt behov for nyt tekstil* foreslå, at tekstillandbrug omstilles til mere hensigtsmæssige afgrøder og vild natur.

* Vores sytråd er stadig fremstillet af nyt tekstil.