Gratis fragt over 300 DKK

1-3 dages levering

Cirkulær forsendelsesemballage tilgængelig

Din kurv

Din kurv er tom

Hvad betyder

Make life pleasant

Føl med, hvis du kan

En behagelig eksistens

Indlev dig i en behagelig tilværelse, hvor glæde og samhørighed tæller.

Samtidig med, at vi mennesker er vidt forskellige, så er vi grundlæggende ret ens. Vi griner og græder tit af de samme ting.

Et behageligt liv, hvor der på ansvarlig vis grines meget mere end der grædes.

Hvorfor skal du vælge et Pleasant upcycled produkt fremfor et konventionelt?


Spar 4 gange CO2


Størstedelen af et stykke tøjs CO2 aftrykket ligger i materialefremstillingen. Ved at anvende tekstil, der allerede findes i forvejen rammer vi et CO2 aftryk, der sammenlignet med et konventionelt produkt, er min. 4 gange så lavt. Dette er på trods af, at vores varer skal fragtes både fra Danmark til vores produktionslande og retur.

Spar 2.500 liter vand


Det kræver mellem 2.500-3000 liter vand at fremstille en skjorte af nyt tekstil. Vandforbruget hos en konventionel skjorte svarer dermed til over 2,5 års drikkevand, for en person, der drikker 3 liter vand om dagen. Ved at vælge Pleasant produkter, er du med til at mindske vandforbruget ved nye bomuldsmarker.

Du støtter plastikfrie strande


Vi laver skjorteknapper af havplast sammen med miljøvirksomheden Strandet. Værdien i samarbejde ligger i, at Strandet forpligter sig til at samle 1 kg strand affald for hver skjorte vi sælger. Lige nu er der havplast knapper i ca. 10% af vores skjorter. Målet er 100%.

FAQ