Gratis fragt over 300 DKK

1-3 dages levering

Cirkulær forsendelsesemballage tilgængelig

Oahu Shirt

Hvad er en Oahu shirt?

Oahu shirt er vores klassiske kortærmede skjorte. Den er traditionel af karakter, og fås enten med en afrundet eller en skarp krave. Alle vores Oahu shirts er udstyret med repair patch, ekstra knapper og hemmelig lomme.


Inspiration

Oahu shirt er opkaldt efter en ø i Hawaii, da begrebet Hawaii shirt var desværre allerede optaget. Vi har opkaldt vores kortærmede skjorte efter stedet, hvor mennesker for første gang surfede på bølger. Et tropisk klima, hvor man kan gå i kortærmede skjorter dagen lang, året rundt.

Materiale

Brugt dynebetræk. Da vi i Pleasant ikke vil købe nyt tekstil, er alle vores Oahu shirt upcycled*.

Hvad er upcycling?

Upcycling betyder, at tage et eksisterende tekstilprodukt og lave det om til et nyt af højere værdi. Vores Oahu shirts er lavet af brugte dynebetræk, der allerede været igennem en eller flere livscyklus. Materialet kræver ingen efterbehandling, og kan laves direkte om til skjorter. Det udleder min. 4 gange så lidt co2 og sparer store mænger vand og kemikalier.

Men vigtigst af alt kan vi med minimalt behov for nyt tekstil* foreslå, at tekstillandbrug omstilles til mere hensigtsmæssige afgrøder og vild natur.

* Vores sytråd er stadig fremstillet af nyt tekstil.