Gratis fragt over 300 DKK

1-3 dages levering

Cirkulær forsendelsesemballage tilgængelig

Din kurv

Din kurv er tom

Print nyt liv i dit gamle tøj

I Pleasant Nørrebro afholder vi print events, hvor vi printer på gæsternes medbragte tøj. Det er en måde at give brugt tøj nyt liv og forlænge tøjets levetid. Det er sådan vi sælger prints på tøj uden at anvende nyt tekstil.

Vores print events er et samarbejde med Ice Screen Printing, som er et lokalt screen printing talent.

Reparer og forny dit brugte tøj

Vi vil gerne genoplive reparationskulturen omkring tøj. Vi afholder repair events i Pleasant Nørrebro, hvor du kan få repareret dit Pleasant tøj gratis. Til en god pris kan du også få fixet andre mærker. Mens du venter sørger vi for kolde drikke, sød musik og social samvær.

Returner dit brugte tøj og få 50%

Pleasant circulation er et retur og gensalgssystem. Formålet er at maksimere anvendelsen af vores produkter og igennem cirkulation reducere behovet for nyproduktion af tøj.

Returner brugt Pleasant tøj og få 50% på dit næste køb. Alt cirkuleret Pleasant tøj sælges vi også til halv pris. Returnerer du tøj, og samtidig køber et brugt produkt, kan du altså score et nyt look til en rigtigt behagelig pris.

 
The RE-ZIP loop

Returner og bliv belønnet!

Vælg RE-ZIP for at redde planeten fra endnu en engangsemballage og modtag en rabatkode som tak. Når du returnerer din RE-ZIP, vil den blive genbrugt igen og igen...

Efter du har modtaget din ordre, skal du blot folde den tomme RE-ZIP sammen og aflevere den sådan her:

 • 1

  Find Returpunkt

  Find et Returpunkt i RE-ZIP appen

 • 2

  Scan

  Scan RE-ZIP QR-koden ved Returpunktet for at modtage din rabatkode

 • 3

  Returner

  Returner den tomme RE-ZIP ved Returpunktet kvit og frit