Gratis fragt over 300 DKK

1-3 dages levering

Cirkulær forsendelsesemballage tilgængelig

Velkommen til
Pleasant's styleguide

Vi har få, men gode styles i vores upcycled produktkatalog.

Hvis du endnu ikke har stiftet bekendtskab med vores styles, er du kommet til det rette sted. Formålet her er at give dig inspiration og klarhed om vores produkter.

Vi har inviteret forskellige personer ind i vores studie og har ladet dem frit vælge de styles, størrelser og prints, de havde lyst til at bære.

God fornøjelse.

Oahu shirt

Oahu shirt er vores klassiske kortærmede skjorte

Den er traditionel af karakter, og fås enten med en afrundet eller en skarp krave. Alle vores Oahu shirts er udstyret med repair patch, ekstra knapper og hemmelig lomme.

Inspiration

Oahu shirt er opkaldt efter en ø i Hawaii, da begrebet Hawaii shirt var desværre allerede optaget. Vi har opkaldt vores kortærmede skjorte efter stedet, hvor mennesker for første gang surfede på bølger. Et tropisk klima, hvor man kan gå i kortærmede skjorter dagen lang, året rundt.

Bali shirt

Bali shirt er vores loose fit skjorte.

Den har dyb udskæring, slids i begge sider og halvlange ærmer. Stilen har hverken referencer til klassisk herre eller dametøj, men omfavner kønsneutral stil. Alle vores Bali shirts er udstyret med repair patch og ekstra knapper.

Inspiration

Bali shirt er opkaldt efter den indonesiske ø Bali. Det er en populær ferieø, hvor surf kultur bestemt har sat sit præg på stemningen. Vores Bali skjorte er mest af alt en kæmpe hyldest til en god ferie. Tid til ro, fordybelse og luksus. Tid til bevægelse, grin og fest. Vores Bali shirt er klar til at tage dig med på ferie.

Cali shirt

Cali shirt er vores klassiske langærmede skjorte

Den er traditionel af karakter, og fås enten med en afrundet eller en skarp krave. Alle vores Cali shirt er udstyret med et repair patch, ekstra knapper og hemmelig lomme.

Inspiration

Cali shirt er opkaldt efter Californien. Et sted der besidder surfkulturens oprindelse. Et mangfoldigt sted på natur og temperatur. Skal du på tur til Californien, så er en langærmet skjorte et sikkert valg.